[website maken] [website bouwen] [Beelden Lies van den Beld Beeldenmaker]
[Informatie Lies van den Beld beeldenmaker]
[Informatie Lies van den Beld beeldenmaker]
[Start]
[Informatie Lies van den Beld beeldenmaker]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]
[Start]


Het idee is vaak al langere tijd sluimerend in mijn gedachten, zich langzaam vormend met steeds wisselende invullingen. Beelden die bijna nooit overeenkomen met het eerste aanvankelijke idee, dan wel de latere uitvoering. Het groeit en broeit in mijn hoofd en door mijn handen. Dan is er nog geen sprake van uitvoeren maar slechts van vormgeven in lijnen en beelden in mijn hoofd.

Ik begin in mijn atelier....alleen en radio op 4....warm water in de emmer.....stukken harde boetseerwas schaaf ik met de kaasschaaf in handzame stukken in het warme water......en dan begin ik.
Ik vorm met mijn handen een eerste opzet, een beeld. Flarden van zoeken, proberen en vinden. Tevreden zijn of weer in elkaar frommelen wisselen elkaar af.

Ik werk zonder voorafgaande schetsen. Zo werkend is het minder belangrijk of dat waar je mee bezig bent al het ''definitieve'' beeld is of nog onderdeel van de ontwikkeling.


  

# block visitors referred from semalt.com RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_REFERER} semalt\.com [NC] RewriteRule .* – [F]